Ενάντια στης φύσης τη λεηλασία, αγώνας για τη γη και την ελευθερία

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

BOYCOTT strawberries from Manolada, Greece

3 σχόλια :

  1. Ανώνυμος30/4/13, 5:19 μ.μ.

    Πολύ όμορφα, εγώ τώρα που είμαι ξένος, το μόνο που θα μου εντυπωθεί στο μυαλό βλέποντας αυτή τη ρεκλάμα, είναι το ΒOYCCOT strawberries from Greece. Μην περιμένουμε από τον ευρωπαίο, τον αμερικάνό ή ρώσσο να θυμάται τη Μανωλάδα ή μήμπως αυτό είναι τελικά το ζητούμενο?

    κάποιος σχετικός με διαφήμηση θα έλεγε ότι αυτοί που τη φτιάξανε χρησιμοποίησαν μια Κλασσική τεχνική προπαγάνδας ή αρνητικής διαφήμισης αν θέλετε, πρώτη και τελευταία λέξη με πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα από την αδύναμη ενδιάμεση ( Μανολάδα ) που κανείς δε την ξέρει και θα ξεχαστεί συν το χρόνο και αυτό που θα απομείνει στο τέλος είναι το προαναφερθέν, ΒOYCCOT strawberries from Greece. Έτσι γιατί είμαστε δημοκράτες και τους τσουβαλιάζουμε όλους και πάνω από όλα την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τιποτα δεν τσουβαλιαζουμε. Ο εθνικισμος και ο ρατσισμος ειναι πλεον παγιωμενα χαρακτηριστικα της ελληνικης κοινωνιας που διαπερναν ολοκληρο το πολιτικο-κομματικο φασμα. Μπορει σημερα να βρισκουν την ολοκληρωση τους μεσα στα ποικιλα νεοναζιστικα/πατριωτικα μορφωματα, ομως υποβοσκαν εδω και δεκαετιες πολυ πριν κανουν την εμφανιση τους οι μεταναστες, οι τωρινοι αποδεκτες του φασιστικου δηλητηριου.
      Κι εσυ θα'θελες αυτο να μην εχει κοστος για την ...ελλαδα;
      Αμ δε!

      Διαγραφή
  2. Η Ελλάδα καταδικάστηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τα ματωμένα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας:
    Migrants who were subjected to forced labour and human trafficking did not receive effective protection from the Greek State

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*** Τα ανώνυμα σχόλια δεν θα δημοσιεύονται πάντα. ***